NÁKUPNÝ KOŠÍK
prázdny
PRIHLÁSENIE
REGISTRÁCIA

Urtextová edícia

Ponuka urtextovej edície

Nenašli ste hľadaný produkt?

Napíšte nám alebo zavolajte.
e-mail: amadeo@amadeo.sk
telefón: +421 55 6229714

Novinky

Newsletter

Mám záujem o newsletter s aktuálnymi novinkami (napíšte email a potvrďte):


Viac informácií

 

Ochrana osobných údajov

Informácia o spracúvaní osobných údajov - Súhlas

Prevádzkovateľ, adresa a kontaktné údaje:
Hudobniny AMADEO s.r.o., Komenského 6, Košice 040 01
Tel. 055/ 622 9714, 0903 959 089
Email: amadeo@amadeo.sk

Účel spracúvania:
kontaktovanie klienta a doručovanie objednaného sortimentu

Právny základ spracúvania:
Článok 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov – udelenie súhlasu so spracúvaním osobných údajov.

Doba uchovávania:
po dobu trvania udeleného súhlasu

Požiadavka na poskytnutie osobných údajov a možné následky ich neposkytnutia:
Poskytnutie osobných údajov je požiadavkou, ktorá je potrebná, aby sme Vám mohli zaslať objednaný tovar a v prípade potreby Vás kontaktovať. V prípade neposkytnutia osobných údajov nemôže dôjsť k reagovaniu na Vašu objednávku.

Prenos osobných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácie:
Nevykonáva sa

Práva dotknutej osoby:
Dotknutá osoba má právo na prístup k osobným údajom, právo na ich opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania, právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, právo na prenosnosť osobných údajov a právo odvolať súhlas.

 

Drobné darčeky

1680. Notes - potlač noty farebné

1103. Púzdro na ceruzy potlač husle

 1661. Taška plátená s notami čierna- dlhé rúčky

1670. Darčeková krabička motív noty  biela

1616. Pero guličkové farebný motív hudobných nástrojov

1165. Taška papierová  - hudobný motív